HBone+

Befejőződött Voice Gateway-ek beüzemelése - belső ...

Befejőződött Voice Gateway-ek beüzemelése - belső átadási ünnepséget tartottunk

 

2010. június 17-én került sor az Információmenedzsment a felsőoktatásban című, HBONE+ elnevezésű projekt egyik fejlesztésének az ún. Voice Gateway-ek hivatalos átadási ünnepségére az NIIF Intézet tárgyalótermében. Az NIIF Intézet ezt a fejlesztést a HBONE+ ( ÚMFT TIOP 1.3.2 és KMOP 4.2.1a_2 projektek) program támogatásával hozta létre.

Az átadáson az NIIF Intézet igazgatója Nagy Miklós köszöntötte a résztvevőket és beszámolt az NIIF Intézet illetve a HBONE+ projekt jelenlegi helyzetéről, állásáról. Ezt követően a HBONE+ projekt programvezetője Mohácsi János tartott előadást a projekt aktualitásairól és a jövőbeli tervekről, célokról. A HBONE+ kollaborációs projekt VoIP fejlesztések státuszáról, illetve azok sikerességéről és a Voice Gateway-ek átadásáról Ilyés Gábor VoIP csoportvezető tartott prezentációt. Az előadásokkal párhuzamosan bemutatásra kerültek a beszerzett eszközök  és a rendszeren végzett fejlesztések. Képek az ünnepségől a galériában.

HBone+ legfrissebb kép

HBONE+ projekt záróünnepség

HBone+ Feliratkozás a Hbone+ hírlevélre

HBone+ legfrissebb hírei

Befejeződött a HBONE+ projekt!

2012. szeptember 30.-án lezárult a HBONE+ projekt, a magyar felsőoktatás és kutatás egyik legátfogóbb országos projektje. A HBONE+ fejlesztéseinek köszönhetően az NIIF Intézet kinyitotta a kaput az európai kutatási együttműködésekre - értékelte a projekt eredményeit Nagy Miklós az ünnepélyes projektzárón.

HBone+ az országos gerinchálózat

A HBONE+ jelentős mértékben növeli az ország tudományos versenyképességét - Interjú Mohácsi Jánosssal, a HBONE+ projekt vezetőjével

- Mi a HBONE+ ?

- Kicsit vissza kell tekinteni időben, hiszen a HBONE+ projektről nem beszélhetünk a HBONE hálózat ismertetése nélkül.

Új Magyarország fejlesztési terv

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.